Find din nye bolig her

Om Skanderborg

Der er ikke langt fra hoveddøren i Lille Nyhavn til Skanderborgs mange tilbud. I bymidten kan du udforske adskillige shopping- og indkøbsmuligheder, restauranter og kulturtilbud. Du finder både de større butikskæder og lokale specialforretninger med unikke produkter. Der er med andre ord noget for enhver smag i Skanderborg, hvad enten man søger et spændende butiksliv, lidt godt til ganen eller store kulturelle oplevelser.

Vandet helt tæt på

I Skanderborg finder du et udpluk af landets smukkeste natur. Et af byens helt store tilløbsstykker er søerne, som tilfører en stor herlighedsværdi til hele Skanderborg. Der er gode muligheder for at bade i søerne, som indbyder til vandaktiviteter og afslapning.

Skanderborg har også fået et stort og bynært søbad på 1.500 m2, hvor du kan svømme i bassinet eller hoppe direkte på et paddleboard og få pulsen op, mens du oplever byen set fra søsiden.

Skønne skovområder

De mange skovområder i Søhøjlandet omkring Skanderborg inviterer til lange gåture og adrenalinspækket mountainbiking. Får I lyst til at konkurrere, kan I for eksempel tage et spil discgolf på de 18 smukke huller i Dyrehaven eller samle hele familien og tage på en hyggelig skovtur med picnickurv.

Alt til børnefamilien

Skanderborg er et rigtig godt sted for børn og unge, så familiens yngste får en god og tryg opvækst i byen. Der er et stort udvalg af daginstitutioner og skoler, og mange af dem ligger bynært, så de er nemme at komme til og fra, når I bor i Lille Nyhavn.

Byen byder samtidig på et stærkt foreningsliv, så hele familien kan dyrke sport. I Skanderborg får I med andre ord mange muligheder for at engagere jer i byens fællesskaber, så I får skabt nye relationer for både jer og jeres børn.

Nemt at komme fra A til B

Når du bor i Skanderborg, har du alt, hvad du skal bruge helt tæt på, mens du samtidig har nem mulighed for at rejse ud. Byens hurtige adgang til både tog- og busforbindelser samt motorvej E45 gør det bekvemt at bruge Skanderborg som sit udgangspunkt til resten af landet. I tog tager det for eksempel kun 15 minutter fra Skanderborg til Aarhus’ spændende kulturliv, store butiksudvalg og mange gode jobmuligheder.

Danmarks smukkeste festival

Hvert år i august tiltrækker Skanderborg mange tusinde besøgende fra hele landet, når Smukfest finder sted i Dyrehavens bøgeskov. Smukfest er Danmarks næststørste festival med 55.000 daglige gæster og 14.000 medhjælpere. Festivalen er blevet afholdt siden 1980 og har gennem tiden haft mange store artister fra både ind- og udland på plakaten.