Find din nye bolig her

P-pladser

Som bilejer er det ikke altid foreneligt at bo bynært i en etageejendom, fordi det ofte kan være svært at finde parkeringsmuligheder. Vælger du at bosætte dig i Lille Nyhavn, bliver det ikke en bekymring. Det er nemlig muligt at købe eller leje din egen parkeringsplads i ejendommens store parkeringskælder.

Med din egen parkeringsplads bliver det bekvemt at bo midt i byen med bil. Du får en tryghed i, at du altid har adgang til parkering lige ved dit hjem og samtidig tæt på byens mange faciliteter.

Har du en el- eller hybridbil, er det heller ikke en udfordring. Lille Nyhavns parkeringskælder er fremtidssikret, og du kan få installeret lige den ladestander, du ønsker, ved din parkeringsplads.

Der er adgang til parkeringskælderen fra alle opgange, og du kan tage elevatoren fra din lejlighed direkte ned i kælderen. Der er samtidig mulighed for at vælge en parkeringsplads, der er placeret tæt på din opgang.

Der vil være cykelparkering i parkeringskælderen, og der bliver et aflåst rum med mulighed for opbevaring af special-/racercykler.

Opgang 1
Opgang 2
Opgang 3
Opgang 10
Opgang 12
Opgang 13
Opgang 16
Opgang 18
Erhverv
Solgt